Eredeti, nagyon csokis brownie
Elkészítés
1. Az olvasztott margarint a cukorral fél percig kézi (nem robot)
habverővel kevergetjük, majd egyenként elkeverve hozzáadjuk a tojásokat
és a vanília aromát. Egy percig kevergetjük.
2. Folytonos keverés mellett hozzáöntjük az olvasztott tejcsokit és simára keverjük. Spatulával hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót, majd ha csomómentesre kevertük, hozzáforgatjuk az apróra tördelt tejcsokit is.
3. Egy 25*20 cm-es formát sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a csokis
masszát, majd előmelegített sütőben 170 C°-on 30 percig sütjük, ezután
sütőrácson 30 percig hűtjük.
Csak akkor szeleteljük, amikor már teljesen kihűlt.
Hozzávalók
Tésztához:
- 100 g finomliszt
- 210 g cukor
- 140 g margarin (olvasztott)
- 2 db tojás
- 120 g tejcsokoládé (olvasztott)
- 25 g cukrozatlan kakaópor
- 180 g tejcsokoládé (apróra tört)
- 1 kk só
- 1 teáskanál vaníliaaroma

