Brownies sütinyalóka

Elkészítés

1. Az olvasztott margarint a cukorral fél percig kézi (nem robot) habverővel kevergetjük, majd egyenként elkeverve hozzáadjuk a tojásokat és a vanília aromát. Egy percig kevergetjük.

2. Folytonos keverés mellett hozzáöntjük az olvasztott tejcsokit és simára keverjük. Spatulával hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót, majd ha csomómentesre kevertük, hozzáforgatjuk az apróra tördelt tejcsokit is.

3. Egy 25*20 cm-es formát sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a csokis masszát, majd előmelegített sütőben 170 C°-on 20 percig sütjük, ezután sütőrácson langyosra hűtjük.

4. A browniet összemorzsoljuk és ha nem formázható könnyedén, egy kis olvasztott margarint öntünk hozzá. Gömbölyű golyócskákat formázunk belőle, és hurkapálcára szúrjuk, hungarocellbe állítjuk.

5. A fehércsokit megolvasztjuk, pár csepp ételfestéket csepegtetünk bele. Picit megkuszáljuk, majd egyenként megforgatjuk benne a golyócskákat és hagyjuk készre dermedni.

Hozzávalók

Tésztához:

- 100 g finomliszt

- 210 g cukor

- 140 g margarin (olvasztott)

- 2 db tojás

- 120 g tejcsokoládé (olvasztott)

- 25 g cukrozatlan kakaópor

- 180 g tejcsokoládé (apróra tört)

- 1 kk só

- 1 teáskanál vaníliaaroma


Mázhoz:
- pár csepp ételfesték
- 400 g olvasztott fehér csokoládé

Picipiros konyhája
Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el