Levendulás teasüti

Elkészítés

1. A margarint félig megolvasztjuk, majd hozzá morzsoljuk a levendulát. Habverővel közepes fokozaton 1-2 percig verjük.

2. Hozzáadjuk a pocukrot, alaposan elkeverjük, majd hozzá szitáljuk a lisztet és összedolgozzuk.

3. Lisztezett deszkán átgyúrjuk a tésztát, majd két részre osztjuk. Akkora hengereket sodrunk belőle, amekkora sütiket szeretnénk végeredménynek.

4. A deszkát meghintjük nádcukorral és jól átsodorgatjuk rajta a tészta hengereket. Folpackba csomagoljuk őket és egy órát hűtőben pihentetjük.

5. A hűtőből kivéve a hengereket tetszőleges vastagságúra szeleteljük, bélelt tepsire helyezzük őket, köztük 2-2 ujjnyi távolságot hagyva.

6. Előmelegített sütőben 160 fokon 20 percig sütjük, majd rácson hűtjük.

Hozzávalók

250 g gluténmentes liszt
175 g margarin
100 g porcukor
25 g nádcukor
2 ek szárított, morzsolt levendula

Picipiros konyhája
Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el